06-21 28 00 75

Uit de schaduw van Appeltern

Uit de schaduw van Appeltern

Waarde medeburgers!

“De manier waarop jullie allen gebruikt worden…nee, verkocht…verraden… De manier waarop jullie allen verkocht en verraden worden, daarover moet ik het hebben, voordat het voor altijd te laat is. Sinds jaar en dag worden jullie bedrogen en mishandeld. De – de – speelbal van heerszuchtige lieden. Dat zijn jullie. Dat zijn wij. Ze zeggen dat ze zorgen voor uw belangen en voor de vrijheid. Maar niets is minder waar…….”
uit script Uit de Schaduw van Appeltern
De vrijheid van meningsuiting, nog vers in ons geheugen door JE SUIS CHARLIE, Bohmermann beledigt Erdogan en wordt door Merkel het zwijgen opgelegd. Social Media; een middel om een boodschap anoniem massaal en gelijktijdig te kunnen verspreiden. Nieuw? Nee, ook hier herhaalt de historie zich als een weerspiegeling van de tijdsgeest en maakt het onze hoofdpersoon met urgentie relevant.

Ticketverkoop

Uit de schaduw van Appeltern

In een regie van Sharon Semeijn en naar het script van Wim van Leeuwen & Monique Leijen spelen acteurs uit Maas en Waal het bijzondere, gedeeltelijk historische, verhaal van Joan Derk. Dit alles onder de bezielende muzikale begeleiding van Stanley Stokkermans.

Parkeren tijdens de voorstelling

Repetitie vechtscenes