Scene 1 van “De grimas achter het bierglas”.

Scene 1 van “De grimas achter het bierglas”.

“Hallo lieve spelers

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop  van harte dat het goed met jullie gaat en dat iedereen die jullie lief is nog gezond is.

Het is stil in toneelland… ik zie zelf in d’n Bogerd elke dag de lege theaterzaal  en mis de voorstellingen, de gezelligheid, de repetities en het delen van een gezamenlijke passie.

En dus heb ik iets bedacht wat ik jullie graag wil voorleggen: een “uitdaging.”

En zo startte ongeveer 6 weken geleden een kleinschalig en creatief  project. Diverse oud-spelers van “Uit de schaduw van Appeltern”, reageerde enthousiast en verleenden hun medewerking aan deze kleine productie, gespeeld vanuit de eigen woonkamer. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij hier nu kunnen presenteren,  de 7-delige serie: “De grimas achter het bierglas”.

De aftrap wordt gedaan door: Marcel en Marja van den Dobbelsteen. Marcel speelde in “Uit de schaduw van Appeltern”, Frederik, de autoritaire vader van hoofdrolspeler Joan Derk.  Marja, ook een bekende toneelspeler uit Maas en Waal, speelde niet mee in onze productie, maar verleende graag haar medewerking aan dit project. Super leuk!

Veel kijkplezier bij scene 1 van “DE GRIMAS achter het BIERGLAS”.

Klik hieronder om de scene te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *