Paul Soetekouw speelt Joan

Paul Soetekouw speelt Joan

De komende periode stellen wij graag iedere speler afzonderlijk aan u voor. Zo krijgt onze muziek theater productie steeds meer een gezicht. Uiteraard de eer aan de hoofdpersoon van de productie om de spits afbijten.

Mijn naam is Paul Soetekouw, 25 jaar en woon in Beneden-Leeuwen.
In het dagelijkse leven ben ik leerkracht op de basisschool in Heerewaarden

Ik mag de rol van Joan vervullen en dat is een hele eer. Ik ben gevraagd om mee te spelen in het stuk en na een bezoek aan één van de eerste repetities was ik direct enthousiast. Een grote groep mensen die met veel plezier aan het spelen waren, gaf voor mij de doorslag om mee te doen. Van oorsprong ben ik lid van VIOS in Boven-Leeuwen en heb ik vorig jaar mee mogen spelen in een stuk van Antoon Hol.

De grootste uitdaging voor mij in deze rol, is het spelen van een bescheiden personage die ook heel fel kan zijn en precies weet wat hij wil. Ondanks dat mijn personage steeds zwakker wordt gedurende het stuk, blijf ik tot het eind bij mijn standpunt en ideeën.

>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *