Papa? Noem me vader!

Papa? Noem me vader!

Ik ben Marcel van den Dobbelsteen en mag de rol van de vader van Joan spelen; Frederik. Ik ben 54 jaar, getrouwd en heb geen kinderen. Na ruim 50 jaar in Maas&Waal te hebben gewoond hebben mijn vrouw en ik sinds kort de oversteek over de Waal gewaagd en zijn we in het centrum van Tiel gaan wonen.

Als geboren en getogen Horssenaar ben ik op mijn 16e lid geworden van Toneelgroep Horssen. En heb daar diverse rollen gespeeld. Het is voor het eerst dat ik ‘vreemd ga’ en meedoe met een buiten productie.

Frederik is een driftige man met een autoritair karakter, maar… is zeer plichtsgetrouw. Als vader van Joan, vind ik het dan ook erg jammer dat mijn zoon een slappeling is en de vreemde ideeën van mijn vrouw en zijn grootvader overneemt. Tja, ik betwijfel of het wel mijn eigen zoon is. Dat kan eigenlijk niet waar zijn, dat watje.

Wat er van hem moet worden. Ik weet het niet…..

U kunt dat in september zelf komen bekijken in Appeltern, want misschien treed hij wel “Uit de schaduw van Appeltern”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *