Mijn Joan, zo lief als jij was er geen

Mijn Joan, zo lief als jij was er geen

Hallo, ik ben Cora Verhoeven, 56 jaar en ik woon met Theo in het mooie Appeltern. Ik werk als leerkracht op een basisschool in Wijchen.

Al een tijdje was ik van plan weer eens iets met theater te gaan doen of te gaan zingen in een koor. Ik was dan ook blij verrast toen ik van de plannen over de musical ‘Uit de schaduw van Appeltern’ hoorde. Mijn insteek bij de auditie was: ” een plekje in het koor lijkt me leuk!”. Het is iets meer geworden: ik mag de rol van Anna, de overleden moeder van Joan, spelen.

Anna was, bij leven, een rustig en gedisciplineerde vrouw en had een moeizame relatie met Frederik. Voor mij een hele uitdaging om alle emoties van Anne goed neer te zetten, zeker omdat Anna een speciale rol heeft in het stuk; zij is namelijk de vertelster en fungeert op deze manier als brug voor de tijdssprongen die gemaakt worden in het stuk.

Er wordt hard gewerkt met een leuke, gezellige groep mensen om deze productie, een mooi en professioneel openlucht theaterstuk, neer te zetten.

Heel graag tot ziens in september !

Reacties zijn gesloten.