let’s go people!

let’s go people!

Aangenaam, ik zal me even voorstellen… Mijn naam is Jelle van Elk en ik bewonder de wereld al 20 jaar met mijn eigen ogen. Ik woon met mijn ouders en twee jongere broers tot aan voor de zomervakantie in Druten.  Daarna verhuis ik naar Amsterdam, waar ik aangenomen ben op de Nederlandse Filmacademie. Dit is dus (voorlopig) mijn laatste toneelrol in Maas en Waal.

Nadat ik in november gevraagd werd om auditie te doen voor “Uit de schaduw van Appeltern” (men was op zoek naar jonge spelers) werd ik gelijk enthousiast. Een openluchtproductie is toch weer eens iets anders.

Inmiddels is bekend dat ik de rol van Henry mag spelen. Henry is een vriend van Joan, student en van Engelse komaf. Ook is hij, net als Joan, een anti orangist. Dit schept een band en in de kroeg worden dan ook vele plannen besproken. Uiteraard onder het genot van een goed glas bier, zoals een echte student betaamt!

Vanwege zijn afkomst heeft Henry af en toe wel wat moeite met de taal en dus voor mij als speler, een extra leuke uitdaging om deze rol te spelen met een grappig accent.

So, I look forward to seeing you on September 2019 at the gorgeous castle of Appletern. Take care.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *