James d’n brouwer; aangenaam en proost!

James d’n brouwer; aangenaam en proost!

Mijn naam is Frans Konings, 56 jaren jong en woon samen met mijn gezin in Alphen aan de Maas. In het dagelijkse leven werk ik als onderhoud metselaar.

Mijn liefde voor toneelspelen is al ontstaan op de lagere school. Twee jaar geleden heb ik echter voor het eerst echt kennis gemaakt met het fenomeen; streekmusical. Ik heb toen namelijk meegespeeld met de ‘’Bewaorsmiense’’.

Als  geboren en getogen Appelterner en toneelspeler in hart en nieren, was ik dan ook direct enthousiast, toen ik hoorde dat er in Appeltern een musical in de steigers stond over Joan Derk van der Capellen.

Ik  vertolk de rol van Jacob Kool , alias ‘’James’’  brouwer  van plezier, en pleziermaker van beroep. James is een bourgondisch type, die het leven niet al te serieus neemt. Naast bierbrouwer, is hij de beste vriend van Joan. Jacob ehh James zorgt voor de nodige humor in het stuk. Want, ondanks het feit dat het om een serieus onderwerp gaat is het zeker geen zwaar stuk.

Ik zie jullie allen dan ook graag in September 2019 op Heerlijkheid Appeltern. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.