Ik heb een brief voor Van der Capellen, bent u dat?

Ik heb een brief voor Van der Capellen, bent u dat?

Ik ben Josefine van Heijst, 53 jaar en woon in Nijmegen. Ik werk als logopediste in mijn praktijk in Appeltern. Daarnaast werk ik als logopediste bij de gemeente Wijchen en kom ik op basisscholen en peuterspeelzalen.

Van jongs af aan sta ik al op de planken; met musicals en toneelvoorstellingen op de basisschool & middelbare school, maar ook diverse balletvoorstellingen en optredens met een popkoor hebben al de revue gepasseerd. Toen ik een jaar geleden de musical Soldaat van Oranje zag begon het opnieuw bij mij te kriebelen…. en net op dat moment hoorde ik voor het eerst over “Uit de schaduw van Appeltern”. Inmiddels ben ook ik enthousiast aan het repeteren voor deze mooie en bijzondere voorstelling.  

In deze productie speel ik de rol van de Bode. Van generatie op generatie bezorg ik de post en dus ook bij de familie Van der Capellen……

In september is het zover; een prachtig theater spektakel in de open lucht van Appeltern. Mag ik u een tip geven? Reserveer tijdig kaartjes en kom kijken, luisteren en genieten.

Heel graag tot ziens in september!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *