Haha… gaat je hartje sneller kloppen Joan?

Haha… gaat je hartje sneller kloppen Joan?

Hey Hallo! Ik ben Daisy van Sommeren en mag in deze productie de rol van de vrolijke, uitbundige jonge vrouw Luthera vertolken. Luthera is het nichtje van Joan en is (in deze voorstelling) samen met Joan opgegroeid. Ze hebben een sterke band, bijna zoals broer en zus.

Leuk in deze rol is, dat Luthera de ‘connectie’ is tussen Joan en Hillegonda. Hillegonda (de aanstaande bruid van Joan) is namelijk de vriendin van Luthera en aan haar de taak om de liefde van hen en voor elkaar een klein handje te helpen… Stiekem hoopt Luthera ook op een eigen liefde, maar of ze die nog tegen gaat komen….?

Ikzelf, Daisy, ben 33 jaar en woon met mijn partner en drie zoons in Beneden Leeuwen. Daarnaast werk ik als jurist en tevens coach begeleider in Utrecht. Mijn hobby is, hoe kan het ook anders, toneelspelen en dus ben ik momenteel dan ook minimaal 2 avonden in de week aan het repeteren voor verschillende musicalproducties waaronder: “Uit de schaduw van Appeltern”.

De combinatie van zingen & spelen vind ik echt geweldig. Ik doe het dan ook met veel plezier en een flinke dosis enthousiasme en energie.

Kom je ook kijken? Bestel snel je kaartjes en tot in september!

Één reactie

  1. Errornbah schreef:

    The phiC31 recombinase system was the first large serine recombinase found to be functional in eukaryotes and the best characterized as a genomic engineering tool cialis buy online usa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *