Een slimme meid, is op haar toekomst voorbereid…

Een slimme meid, is op haar toekomst voorbereid…

Hoi, ik ben Ellen van Rijn, 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Dreumel.

Eigenlijk durfde ik de stap niet te zetten om auditie te doen en het was dan ook mijn vriend die mij uiteindelijk opgaf. Hij vindt toneel echt bij me passen, ik durfde de stap niet te wagen haha..

‘Uit de schaduw van Appeltern’ wordt mijn eerste theaterstuk waar ik aan deel ga nemen en nu mag ik ook nog gelijk twee rollen vertolken!! Namelijk de rol van Janske en die van Beau/Belle. Stiekem hebben beide rollen veel overeenkomsten en willen zij maar één ding in hun leven… wat dat is? Ik zou zeggen, kom kijken en luisteren in september!

Janske is de moeder van Dirk van Pallandt. Ze werkt als bediende voor Frederik (de vader van Joan), die haar regelmatig lastig valt met vieze praatjes. Als onderdrukte en arme vrouw wil ze niets liever dan eerlijk behandeld worden, maar helaas voor haar, loopt het anders.

Daarnaast speel ik Beau, ofwel Belle. Belle is één van de studenten & vrienden van Joan, alleen doet ze zichzelf voor als Beau. Ze wil graag studeren aan de universiteit, maar als vrouw in die tijd kon je dat wel vergeten. Door zich te kleden als man en te gedragen als ‘one of the guys’ probeert ze toch haar doel te bereiken: studeren en dus gelijke rechten voor vrouwen. Natuurlijk verloopt niet alles zonder slag of stoot en valt ze soms door de mand, wat dan weer grappige gevolgen heeft…

Kom ons enthousiasme proeven! Bestel uw kaartjes snel en graag tot ziens in september.

Één reactie

  1. AnTeplE schreef:

    Endoxifen concentration ng mL change over time, demonstrating A no significant difference in extensive metabolizers EM; P buy cialis pro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *