Audities !!

Audities !!

Altijd al willen spelen in een grote openluchtvoorstelling onder professionele begeleiding?

Dit is je kans! Voor de nieuwe productie ‘de grimas achter de kamerjas’ zoeken wij kinderen (vanaf 10 jaar) en volwassenen die het leuk vinden om te spelen, zingen en eventueel dansen.

De audities voor volwassenen vinden plaats op 12 en 19 januari  2021 in de Schuur in Appeltern.     De audities voor kinderen volgen op een later tijdstip.

Wat houdt de auditie in?

De auditie (geheel corona-proof) is ingedeeld in spel en zang. Je krijgt ruim van te voren een korte tekst per mail om te leren en een keuze uit een tweetal liedjes waar uit gekozen mag worden om tijdens de auditie ten gehore te brengen. Naast het lied zal ook een algemene stemtest worden afgenomen.

Repetities starten (onder voorbehoud) op dinsdag 2 maart 2021. Wanneer je mee wilt doen aan deze voorstelling vragen wij wel een bepaalde commitment en aanwezigheid. Dit daar het repetitieproces iets korter is als normaal, we starten immers pas in maart (normaal in januari) vanwege covid19. Wij realiseren ons dat dit niet optimaal is, maar willen alles op alles zetten om spelers de gelegenheid te geven om weer te kunnen spelen en inwoners van Maas en Waal weer een mooie voorstelling te bieden.

Aanmelden kan door een email te zenden naar: info@musicalmaasenwaal.nl

Het wordt wederom een bijzondere uitdaging, doe jij mee met dit avontuur?

Heb je n.a.v. dit bericht nog specifieke vragen neem dan contact op met Monique Leijen op nummer 06-21280075.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *